Sep 21, 2018 Last Updated 11:28 AM, Sep 19, 2018

Publicació d'una Llista parcial d'esportistes d'elit

Publicado en Federacion
Visto 2100 veces

Com en anys anteriors i atès que pròximament des de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport s'obriran els terminis de presentació de sol·licituds d'admissió en centres escolars sostinguts amb fons públics i, d'igual forma, en les universitats de la Comunitat Valenciana, està prevista la publicació d'una Llista parcial d'esportistes d'elit, de forma que els esportistes que hagen obtingut resultats esportius durant l'any 2018, podran acreditar la seua condició d'esportistes d'elit i optar als beneficis d'accés als esmentats centres.

-Estos esportistes hauran de sol·licitar la seua inclusió en la Llista mitjançant la presentació de l'imprès “Sol·licitud d'inclusió en la llista d'esportistes d'elit”, que ha de presentar-se emplenat i ja firmat per la federació esportiva.
-En el cas de modalitats o proves d'equip, o de summa d'esforços, s'haurà de presentar també l'imprès de “Certificat de 50%”.
-El termini de presentació de sol·licituds i documentació requerida finalitzarà el pròxim 3 de maig de 2018, aconsellant no esgotar aquest termini. Es podran presentar en el registre de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport o en els registres de les seues Direccions Territorials d'Alacant, Castelló i València. Perquè es puguen incloure hauran d'anar completes i signades per l'esportista i per la federació.

Esta Llista parcial està especialment concebuda per aquells esportistes que vagen a accedir a centres escolars i universitats de la Comunitat Valenciana. En tot cas, i per a aquells esportistes que no necessiten
acreditar la seua condició d'esportista d'elit en un centre docent amb caràcter immediat, el termini general de presentació de sol·licituds finalitzarà, com sempre, el 30 de desembre.
La Direcció General d'Esport i les federacions esportives de la Comunitat Valenciana, tenim la responsabilitat de promoure l'accés a la condició d'esportistes d'elit de tots els esportistes que complisquen amb els requisits exigits.
Per una major informació i descàrrega de les sol·licituds es pot consultar la web: www.ceice.gva.es/web/deporte, enllaç esport d'elit. Per a qualsevol dubte es pot telefonar al 961970510.

Deja un comentario

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

No más Muertos

Calendario Pruebas

Colaboradores