Facebook Twitter Youtube Linkedin Español

Moncofa acollirà la Final Autonòmica d'Escoles de Ciclisme en 2019

14 DE MARZO DE 2019

Es disputarà el dia 30 de juny

Moncofa-acollirA�-la-Final-AutonA�mica-dEscoles-de-Ciclisme-en-2019

Després de la presentació de dos candidatures per a l'organització de la Final Autonòmica de 2019 i l'exposició dels projectes esportius sol·licitats, en l'última reunió celebrada per la Junta Directiva es va acordar la revisió in situ dels dos circuits, condicions de competició i altres aspectes per part de la Comissió d'Escoles i de la Coordinació Tècnica de la FCCV.

Examinades les dos seus aspirants a CÀLIG (UC Benicarló) i MONCOFA (CC Ángel Vicioso) respectivament, es va emetre el corresponent informe tècnic, prenent-se la decisió de concedir l'organització de la prova al Club Ciclista Ángel Vicioso, després de la puntuació obtinguda pel projecte que es desenvoluparà a la Platja de Moncofa (Castelló).

La FCCV vol transmetre la felicitació als dos clubs pel treball realitzat i l'interés mostrat tant per ells com pels dos ajuntaments en acollir esta competició autonòmica.

La Final Autonòmica tindrà lloc el proper 30 de juny i en ella participaran les Escoles de Ciclisme d'Alacant, Castelló i València que disputaran les proves de ruta i gimcana per a les categories de Promeses, Principiants, Alevins i Infantils (masculí i femení).

 
 
 

Palau Velodrom Luis Puig  
C/ Cocentaina, s/n
46035 Benimamet (Valencia)

Tel.: 96.390.49.32
auxiliar@fccv.es
administracion@fccv.es