Facebook Twitter Youtube Linkedin Español

GRAN PREMI FEMENÍ LA FORCA DE AIACOR

04 DE MAYO DE 2023

Se celebra el Gran Premio FEMENINO LA FORCA DE AIACOR.

GRAN-PREMI-FEMENi-LA-FORCA-DE-AIACOR

Challenge Féminas Comunitat Valenciana Aón

Este próximo domingo 7 de mayo se celebra el GRAN PREMI FEMENÍ LA FORCA DE AIACOR prueba puntuable de la Challenge Féminas Comunitat Valenciana Aón. 

A peticion de la guardia civil, habrá una sola manga que empezará a las 10'30h en la que saldrán las categorias Juniors, sub-23, Elites y Master 30, realizarán 15 vueltas, y en la vuelta 8 se incorporaran las categorías Cadete y Master 40, 50 y 60.
 
Otra modificación es que no se pasará por la rotonda de Torre Cerda, (salida de la Autovia), sera 100 metros antes por el camino de la serreria, de Envases Arandiga, y enlazar con carretera direccion Aiacor.

Más información e inscripciones en el siguiente enlace:

 

INFORMACIÓN E INSCRIPCIONES

 

/////////////////////////

 

Aquest proper diumenge 7 de maig se celebra el GRAN PREMI FEMENÍ LA FORCA D'AIACOR prova puntuable de la Challenge Fémines Comunitat Valenciana Aón.

 

A petició de la guàrdia civil, hi haurà una sola mànega que començarà a les 10'30h en què sortiran les categories Juniors, sub-23, Elites i Master 30, realitzaran 15 voltes, ia la volta 8 s'incorporaran les categories Cadet i Màster 40, 50 i 60.

 

Una altra modificació és que no es passarà per la rotonda de Torre Cerda, (sortida de l'Autovia), serà 100 metres abans pel camí de la serreria, d'Envases Arandiga, i enllaçar amb carretera direcció Aiacor.

Més informació i inscripcions al següent enllaç:

 

 

 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS 

 
 
 

Palau Velodrom Luis Puig  
C/ Cocentaina, s/n
46035 Benimamet (Valencia)

Tel.: 96.390.49.32
auxiliar@fccv.es
administracion@fccv.es