La Marxa Cicloturista Comunitat Valenciana formarà part de la Setmana Europea de l'Esport

15 DE SEPTIEMBRE DE 2022

Es celebrarà el pròxim 25 de setembre amb eixida i arribada en les rodalies del velòdrom Luis Puig

La-Marxa-Cicloturista-Comunitat-Valenciana-formarA�-part-de-la-Setmana-Europea-de-lEsport

La huitena edició de la Setmana Europea de l’Esport, iniciativa de la Comissió Europea per a combatre el sedentarisme, se celebrarà entre del 23 al 30 de setembre pròxims amb especial protagonisme a la ciutat de València. La Setmana Europea de l’Esport se celebra de manera simultània en tots els països membres de la UE i altres de la resta del continent que s’han anat sumant des de 2015, arribant a adherir-se fins a 41 països en l’edició de 2021.

L’Ajuntament de València i la seua Fundació Esportiva Municipal, han volgut sumar-se a aquesta iniciativa per huité any consecutiu, amb una setmana de portes obertes de les instal·lacions esportives municipals, així tota la ciutadania que encara no coneix les nostres instal·lacions puga acostar-se i pràctica l’activitat que trien de manera gratuïta. En aquesta edició de 2022, any europeu de la joventut, després de dos anys de severes restriccions a la pràctica esportiva en recintes tancats, volem que la Setmana Europea de l’Esport torne a batre els registres de participació en les activitats que promovem, a favor d’una vida saludable basada en l’exercici físic i l’alimentació adequada.

Com a novetat enguany s’han programat una sèrie d’activitats de promoció pretenen atraure a ciutadans i ciutadanes, per la qual cosa s’han previst realitzar-les en espais oberts pròxims a la instal·lació esportiva.

Totes les activitats promocionals són GRATUÏTES i obertes a tot el públic.

L’agenda esportiva de la ciutat de València compta amb diversos esdeveniments esportius de caràcter nacional i internacional que se celebraran als nostres carrers o instal·lacions esportives.

 

 • Actes commemoratius del XXXI Dia de la Pilota Valenciana. Del 19 al 25 de setembre en la Plaça de l’Ajuntament. +info.
 • Trofeu Ciutat de València – Presentació València Basket. 23 de setembre, a les 20:30h. en el Pavelló Font de Sant Lluís.
 • XXIX Trofeu Associació Espanyola de Clubs Nàutics. Del 23 al 25 de setembre en el Real Club Nàutic de València.
 • 29a edició de la Travessia nadant al Port de València – Campionat Autonòmic d’Aigües Obertes 2022. 24 de setembre, a les 09:00h. en La Marina de València. +info.
 • The Intrepid Race. De el  23 al 25 de setembre en el Real Club Nàutic de València. +info.
 • Trofeu València Copa Infantil de Vela Unicef. 24 i 25 de setembre en el Real Club Nàutic de València. +info.
 • II Nationale-Nederlanden Plogging Tour València. 25 de setembre a les 09:45h. en els voltants del Pont 9 d’Octubre. +info.
 • XVII Marxa Cicloturista Comunitat Valenciana. 25 de setembre a les 08:30h. en els voltants del Palau Velòdrom Lluis Puig.
 • València European Paracycling. 25 de setembre a les 9:30 h. en el José Ballester Gozalvo. +info.

 

Com a esdeveniment de clausura d’aquesta SED 2022 a València, s’ha programat un esdeveniment de promoció esportiva i de participació popular en les Plaça de l’Ajuntament de València.

L’esdeveniment es desenvoluparà des de les 18:00 a les 23:00h del divendres 30 de setembre.

 • 18:00h. Presentació de l’esdeveniment i de les activitats i espais esportius.
 • 18:30 a 19:15h. MasterClass de Ioga.
 • 19:45 a 20:30h. MasterClass de Pilates.
 • 22:00 a 22:*45h. Marató de Cubbà.
 • 23:00h. Clausura.

La vetlada serà d’accés lliure i tindrà sempre caràcter gratuït per als participants.

Palau Velodrom Luis Puig  
C/ Cocentaina, s/n
46035 Benimamet (Valencia)

Tel.: 96.390.49.32 - 96.390.49.34
auxiliar@fccv.es
administracion@fccv.es