Facebook Twitter Youtube Linkedin Español

La Federació organitza la primera Trobada Ciclista Inter-Centres d'Aula Ciclista a Ontinyent

16 DE MARZO DE 2023

Des de gener, més de 4.000 xics i xiques dels centres promotors de l'activitat física i l'esport de la Comunitat Valenciana han participat en Aula Ciclista

La-Federacio-organitza-la-primera-Trobada-Ciclista-Inter-Centres-dAula-Ciclista-a-Ontinyent

El projecte Aula Ciclista, ha incorporat una nova activitat en aquesta 4a Edició, amb la realització de les Trobades Ciclistes entre els centres docents participants, de la mateixa localitat o de localitats pròximes.

En aquesta primera trobada han participat els centres CEIP Carmelo Ripoll, CEIP Lluis Vives i CEIP La Solana. Tots ells havien realitzat prèviament les activitats del projecte Aula Ciclista, i en aquesta ocasió s'han desplaçat pels carrers d'Ontinyent des de les seues instal·lacions fins a coincidir amb la resta de col·legis i desplaçar-se a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal, on han pogut rodar dins del recentment remodelat Velòdrom d'Ontinyent.

L'esdeveniment ha comptat amb la presència d'Óscar Borrell (regidor d'Educació i tinent d'alcalde d'Ontinyent), José Enrique Gutiérrez Catalunya, president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat valenciana, i Carlos José Simón, tècnic de la Direcció General d'Esports de la Conselleria d'Educació Cultura i Esport. En la seua organització també ha participat Ferran Gandia, regidor d'Esports.

En l'activitat, també han col·laborat representants dels clubs ciclistes ontinyentins Radical Bike, Ralph's Bikes, Like Sport i el Club Ciclista Ontinyent. 

La Policia Local d'Ontinyent, que ha custodiat les activitats realitzades per la via urbana durant la realització del projecte Aula Ciclista, també ha participat hui en aquesta Trobada Ciclista Inter-centres, que busca connectar a l'alumnat dels centres docents participants per a fomentar l'ús de la bicicleta com a alternativa de mobilitat sostenible i saludable.

Des del 16 de gener, més de 4.000 xics i xiques dels centres públics i privats-concertats promotors de l'activitat física i l'esport de la Comunitat Valenciana han participat en les activitats d'aquesta nova edició d'Aula Ciclista.

GALERÍA DE FOTOS

La Federació organitza la primera Trobada Ciclista Inter-Centres d'Aula Ciclista a Ontinyent
La Federació organitza la primera Trobada Ciclista Inter-Centres d'Aula Ciclista a Ontinyent
 
 
 

Palau Velodrom Luis Puig  
C/ Cocentaina, s/n
46035 Benimamet (Valencia)

Tel.: 96.390.49.32
auxiliar@fccv.es
administracion@fccv.es