Facebook Twitter Youtube Linkedin Español

La Federació de Ciclisme obri les inscripcions d'una nova edició d'Aula Ciclista

07 DE DICIEMBRE DE 2022

Més de 150 centres educatius sol·liciten participar en Aula Ciclista a les poques hores d'iniciar-se el període d'inscripció

La-Federacio-de-Ciclisme-obri-les-inscripcions-duna-nova-edicio-dAula-Ciclista

La 4a Edició d'Aula Ciclista, el projecte de ciclisme a l'escola de la Generalitat Valenciana desenvolupat per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, comença a donar les seues primeres pedalades amb l'obertura del període d'inscripció, que es prolongarà fins al 20 de desembre. 

Des de 2019 més de 30.000 joves i prop de 400 Centres Educatius Promotors de l'Activitat Física i l'Esport, s'han iniciat en la mobilitat sostenible i saludable amb bicicleta de la mà de la Federació de Ciclisme.

Sessions de sensibilització a l'aula, tallers per a aprendre a muntar amb bicicleta i adquirir destreses avançades en el maneig de la bici per a moure's segur pel medi urbà i eixides pels carrils bici, carrers i avingudes de la localitat són alguns dels atractius d'aquest projecte en el qual la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, mitjançant un conveni amb la Direcció General d'Esports, aporta el personal tècnic, les activitats i els mitjans materials (bicicletes de totes les grandàries, cascos, tricicles) i condueix els itineraris urbans.

Aula Ciclista es dirigeix a centres educatius públics i privats/concertats acreditats com CEPAFE per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per a l'alumnat de 5é i 6é de Primària i 1r i 2n d'ESO.

Fins al 20 de desembre, el professorat d'Educació Física podrà inscriure al seu centre educatiu en la web aulaciclista.fccv.es

 
 
 

Palau Velodrom Luis Puig  
C/ Cocentaina, s/n
46035 Benimamet (Valencia)

Tel.: 96.390.49.32
auxiliar@fccv.es
administracion@fccv.es