Facebook Twitter Youtube Linkedin Español

Més de 300 centres educatius de la Comunitat Valenciana s'inscriuen en Aula Ciclista

24 DE DICIEMBRE DE 2022

El projecte promociona l'ús de la bicicleta en xics i xiques en edat escolar per a una mobilitat sostenible i saludable

Mes-de-300-centres-educatius-de-la-Comunitat-Valenciana-sinscriuen-en-Aula-Ciclista

Aquest dimecres va finalitzar el període d'inscripció a la 4a Edició del projecte Aula Ciclista, promogut per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i desenvolupat per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana. En només dues setmanes s'han inscrit més de 300 centres educatius, tant escoles d'infantil i primària com a centres i instituts d'educació secundària, amb independència del seu caràcter públic o privat-concertat.

El projecte educatiu, que promociona la mobilitat sostenible i saludable, començarà la seua nova edició el pròxim 9 de gener, i realitzarà les seues activitats de manera simultània a través de quatre equips de treball en centres educatius d'Alacant, Castelló i València acreditats per la Direcció General d'Esport com a Centres Promotors de l'Activitat Física i l'Esport (CEPAFE). 

Més de la meitat dels col·legis i instituts inscrits es troben a la província de València, en la qual participaran més de 77 centres. A continuació està Alacant, amb 42 centres, i Castelló, amb 21 centres docents. Entre tots ells, es presta especial atenció als CRA, centres rurals associats, situats en zones allunyades dels grans nuclis urbans i amb un menor número d'alumnat, i als CEE (centres d'educació especial) i als CAES (centres d'acció educativa singular).

La Federació de Ciclisme ha oferit a més, durant les últimes dues setmanes, quatre vacants per a cobrir el lloc de personal tècnic logístic mitjançant un procés de selecció obert a totes les persones interessades, i que està a punt de resoldre's. 

 
 
 

Palau Velodrom Luis Puig  
C/ Cocentaina, s/n
46035 Benimamet (Valencia)

Tel.: 96.390.49.32
auxiliar@fccv.es
administracion@fccv.es