Més de 300 centres educatius de la Comunitat Valenciana s'inscriuen en Aula Ciclista

24 DE DICIEMBRE DE 2022

El projecte promociona l'ús de la bicicleta en xics i xiques en edat escolar per a una mobilitat sostenible i saludable

Mes-de-300-centres-educatius-de-la-Comunitat-Valenciana-sinscriuen-en-Aula-Ciclista

Aquest dimecres va finalitzar el període d'inscripció a la 4a Edició del projecte Aula Ciclista, promogut per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i desenvolupat per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana. En només dues setmanes s'han inscrit més de 300 centres educatius, tant escoles d'infantil i primària com a centres i instituts d'educació secundària, amb independència del seu caràcter públic o privat-concertat.

El projecte educatiu, que promociona la mobilitat sostenible i saludable, començarà la seua nova edició el pròxim 9 de gener, i realitzarà les seues activitats de manera simultània a través de quatre equips de treball en centres educatius d'Alacant, Castelló i València acreditats per la Direcció General d'Esport com a Centres Promotors de l'Activitat Física i l'Esport (CEPAFE). 

Més de la meitat dels col·legis i instituts inscrits es troben a la província de València, en la qual participaran més de 77 centres. A continuació està Alacant, amb 42 centres, i Castelló, amb 21 centres docents. Entre tots ells, es presta especial atenció als CRA, centres rurals associats, situats en zones allunyades dels grans nuclis urbans i amb un menor número d'alumnat, i als CEE (centres d'educació especial) i als CAES (centres d'acció educativa singular).

La Federació de Ciclisme ha oferit a més, durant les últimes dues setmanes, quatre vacants per a cobrir el lloc de personal tècnic logístic mitjançant un procés de selecció obert a totes les persones interessades, i que està a punt de resoldre's. 

 
 
 

Palau Velodrom Luis Puig  
C/ Cocentaina, s/n
46035 Benimamet (Valencia)

Tel.: 96.390.49.32
auxiliar@fccv.es
administracion@fccv.es