Facebook Twitter Youtube Linkedin Español

L'ESPORT CICLISTA ENTRA EN TOTS ELS COL.LEGIS I INSTITUTS

01 DE JUNIO DE 2023

La Federació promou el ciclisme en més de 11.000 escolars des de gener

Lesport-ciclista-entra-en-tots-els-colA�legis-i-instituts

La Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, a través del projecte Aula Ciclista, ha donat a conéixer el ciclisme com a esport i l'ús de la bicicleta durant el curs 2022-2023, en més d'un centenar de centres docents.

Un total de 11.000 xics i xiques, de 5é-6é de Primària i 1r-2n d'ESO, en els primers cinc mesos de l'any, s'han iniciat en el maneig de la bici i han perfeccionat les seues habilitats de la mà del personal tècnic de la Federació de Ciclisme. 

Mitjançant una sèrie d'activitats realitzades durant tres dies en cada centre docent, l'alumnat ha pogut conéixer i posar en pràctica com muntar amb bicicleta, els seus diferents mecanismes (de frenat, de direcció, de canvi de marxes, etc.), aprendre a circular en grup, moure's per la via pública i gaudir del ciclisme com a esport d'iniciació en edat escolar.

També ha comptat amb la col·laboració d'Escoles de Ciclisme d'Alacant, Castelló i València, amb la finalitat de donar a conéixer les seues activitats d'iniciació esportiva, i incrementar el nombre de joves que practiquen l'esport ciclista.

El projecte, promogut per la Direcció General d'Esport i desenvolupat per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, coincidint amb cada curs acadèmic, ha realitzat quatre edicions des de 2019, iniciant en el maneig de la bicicleta a més de 40.000 joves dels més de 400 centres docents participants.

Actualment, i fins al 9 de juny, es troba obert el període d'inscripció al projecte Aula Ciclista per al curs 2023-2024 des de la pàgina web de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana en el següent formulari d'inscripció.

 
 
 

Palau Velodrom Luis Puig  
C/ Cocentaina, s/n
46035 Benimamet (Valencia)

Tel.: 96.390.49.32
auxiliar@fccv.es
administracion@fccv.es