Facebook Twitter Youtube Linkedin Español

CONTINUEN OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA 5a EDICIÓ DEL PROJECTE AULA CICLISTA

03 DE JUNIO DE 2023

Més de 310 centres docents ja han formalitzat la seua inscripció per al curs 2023-2024

Continuen-obertes-les-inscripcions-per-al-projecte-Aula-Ciclista

El projecte Aula Ciclista donarà les primeres pedalades de la seua 5a edició, el pròxim 18 de setembre. Per a això, des del divendres 26 de maig es troben obertes les inscripcions per als centres docents públics i privats-concertats de la Comunitat Valenciana a través de la pàgina web de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana.

La inscripció es pot realitzar en el següent formulari d'inscripció.

El projecte Aula Ciclista promou l'ús de la bicicleta i la difusió del ciclisme com a esport entre escolars de 5é i 6é de Primària i 1r i 2n d'ESO. 

Un dels seus objectius principals és donar a conéixer entre l'alumnat l'existència de les Escoles de Ciclisme com a entitats especialment dirigides a la iniciació esportiva en edat escolar, amb la intenció de donar continuïtat als qui gaudeixen de la bicicleta i desitgen practicar el ciclisme com a esport.

La Comunitat Valenciana compta amb desenes d'Escoles de Ciclisme en un gran nombre de municipis d'Alacant, Castelló i València. Aquelles persones que representen a les escoles federades de ciclisme participen de la tercera sessió del projecte, el dia dels itineraris urbans, informant de la ubicació i activitats de l'escola ciclista, animant a l'alumnat a que practiquen el ciclisme com a esport, i acompanyant i ensenyant a l'alumnat a circular per les vies urbanes i interurbanes.

En la imatge, Maricruz Pérez i Alejandro Gómiz, representant a l'Escola Ciclista Almoradí, durant les activitats del projecte Aula Ciclista en el CEIP Pascual Andreu, d'Almoradí (Alacant).

 
 
 

Palau Velodrom Luis Puig  
C/ Cocentaina, s/n
46035 Benimamet (Valencia)

Tel.: 96.390.49.32
auxiliar@fccv.es
administracion@fccv.es