Facebook Twitter Youtube Linkedin Español

La Marxa Cicloturista Comunitat Valenciana formarà part de la Setmana Europea de l'Esport

15 DE SEPTIEMBRE DE 2022

Es celebrarà el pròxim 25 de setembre amb eixida i arribada en les rodalies del velòdrom Luis Puig

La-Marxa-Cicloturista-Comunitat-Valenciana-formarA�-part-de-la-Setmana-Europea-de-lEsport

La huitena edició de la Setmana Europea de l’Esport, iniciativa de la Comissió Europea per a combatre el sedentarisme, se celebrarà entre del 23 al 30 de setembre pròxims amb especial protagonisme a la ciutat de València. La Setmana Europea de l’Esport se celebra de manera simultània en tots els països membres de la UE i altres de la resta del continent que s’han anat sumant des de 2015, arribant a adherir-se fins a 41 països en l’edició de 2021.

L’Ajuntament de València i la seua Fundació Esportiva Municipal, han volgut sumar-se a aquesta iniciativa per huité any consecutiu, amb una setmana de portes obertes de les instal·lacions esportives municipals, així tota la ciutadania que encara no coneix les nostres instal·lacions puga acostar-se i pràctica l’activitat que trien de manera gratuïta. En aquesta edició de 2022, any europeu de la joventut, després de dos anys de severes restriccions a la pràctica esportiva en recintes tancats, volem que la Setmana Europea de l’Esport torne a batre els registres de participació en les activitats que promovem, a favor d’una vida saludable basada en l’exercici físic i l’alimentació adequada.

Com a novetat enguany s’han programat una sèrie d’activitats de promoció pretenen atraure a ciutadans i ciutadanes, per la qual cosa s’han previst realitzar-les en espais oberts pròxims a la instal·lació esportiva.

Totes les activitats promocionals són GRATUÏTES i obertes a tot el públic.

L’agenda esportiva de la ciutat de València compta amb diversos esdeveniments esportius de caràcter nacional i internacional que se celebraran als nostres carrers o instal·lacions esportives.

 

  • Actes commemoratius del XXXI Dia de la Pilota Valenciana. Del 19 al 25 de setembre en la Plaça de l’Ajuntament. +info.
  • Trofeu Ciutat de València – Presentació València Basket. 23 de setembre, a les 20:30h. en el Pavelló Font de Sant Lluís.
  • XXIX Trofeu Associació Espanyola de Clubs Nàutics. Del 23 al 25 de setembre en el Real Club Nàutic de València.
  • 29a edició de la Travessia nadant al Port de València – Campionat Autonòmic d’Aigües Obertes 2022. 24 de setembre, a les 09:00h. en La Marina de València. +info.
  • The Intrepid Race. De el  23 al 25 de setembre en el Real Club Nàutic de València. +info.
  • Trofeu València Copa Infantil de Vela Unicef. 24 i 25 de setembre en el Real Club Nàutic de València. +info.
  • II Nationale-Nederlanden Plogging Tour València. 25 de setembre a les 09:45h. en els voltants del Pont 9 d’Octubre. +info.
  • XVII Marxa Cicloturista Comunitat Valenciana. 25 de setembre a les 08:30h. en els voltants del Palau Velòdrom Lluis Puig.
  • València European Paracycling. 25 de setembre a les 9:30 h. en el José Ballester Gozalvo. +info.

 

Com a esdeveniment de clausura d’aquesta SED 2022 a València, s’ha programat un esdeveniment de promoció esportiva i de participació popular en les Plaça de l’Ajuntament de València.

L’esdeveniment es desenvoluparà des de les 18:00 a les 23:00h del divendres 30 de setembre.

  • 18:00h. Presentació de l’esdeveniment i de les activitats i espais esportius.
  • 18:30 a 19:15h. MasterClass de Ioga.
  • 19:45 a 20:30h. MasterClass de Pilates.
  • 22:00 a 22:*45h. Marató de Cubbà.
  • 23:00h. Clausura.

La vetlada serà d’accés lliure i tindrà sempre caràcter gratuït per als participants.

 
 
 

Palau Velodrom Luis Puig  
C/ Cocentaina, s/n
46035 Benimamet (Valencia)

Tel.: 96.390.49.32
auxiliar@fccv.es
administracion@fccv.es